Hem › ICEHOTEL

13 december, 2012

Nytt ICEHOTEL för säsongen

 

IMG_0359

Så var det äntligen dags! Ett av höstens stora projekt är nu lanserat – en helt ny webbplats för ICEHOTEL, där vi jobbat mycket med att skapa attraktiva landningssidor för ICEHOTELs besökare för att inspirera och locka till köp.

Ett fantastiskt kul jobb, som nu fortsätter framåt med att kontinuerligt vässa och förbättra den digitala kommunikationen för ett av Swedish Laplands mest spännande och attraktiva erbjudande!

IMG_0358

Vi har också haft det stora nöjet att jobba tillsammans med ICEHOTELs nya webbansvarige Johanna Ögren, som började för ett par månader sen, en erfaren digital kommunikatör som vi tror passar perfekt i Jukkasjärvi. I uppdateringen så ingick också en uppgradering av onlinebokningssystemet som nu fått en djupare integration med resten av webbplatsen och blir en naturligare del av innehållet.

Tekniken på webbplatsen är levererad av Vinter och Visit Technology Group

Besök genast nya ICEHOTEL.com

 

 

 

17 oktober, 2012

Första snön och coolt uppdrag för ICEHOTEL

Yyyyiiieeeaaah, i går när vi fick årets första snö här i Luleå, kom beskedet att Love at work vunnit uppdraget att skriva ICEHOTEL Konstkatalog 2012/13. Efter att i många år jobbat med ICEHOTEL, både som strateg och skribent, är det extra kul att få förnyat förtroende. Gissa om jag ser fram emot det galet roliga jobbet. Förutom att konstkatalogen berättar hela historien om ICEHOTEL, får man också möta alla konstnärer som medverkar 2012/13 och ta del av en beskrivning av deras respektive konstverk. Nu längtar jag efter magin i Jukkasjärvi, världens kanske största konstsymposium – där konstnärer och designers från jordens alla hörn träffas för att skapa en fullkomligt surrealistisk konstupplevelse: ett hotell av snö och is, med konst av snö och is. Tanken svindlar, som alltid med ICEHOTEL.

25 september, 2012

ICEHOTEL renoverar online!

Avd. nya och roliga projekt – en översyn och redesign av ICEHOTELs webb!

Vi har jobbat med dem tidigare och det känns väldigt roligt att få fortsätta det jobbet nu. Love at Work har fått i uppdrag att se över webbplatsens struktur, innehåll och design, som börjar ha ett par år på nacken. Vi kommer också att ta fram en ny design och implementationsförslag för bokningssystemet Citybreak. Den nya webbplatsen byggs med responsive-tekniker och vi kommer också att ta fram mobilanpassade sidmallar för icehotel.com - helt enkelt en helrenovering!

Kul också är att vi får jobba med gamla kollegorna på Vinter som står för den tekniska utvecklingen i projektet!

Creative Commons - Non commercial, personal use, by attribution

Den här sidan använder temat LOVEATWORK Prime, designat och utvecklat av Loveatwork AB.