Webbdagarna i Luleå

Webbdagarna i Luleå

Imorgon onsdag kommer Webbdagarna till Luleå, en spännande och intressant dag med massa intressanta föreläsare, utställare och kontaktmöjligheter!

Hållpunkter som vi ser fram emot

Sen självklart så ser vi fram emot paneldiskussionen där Love at Work deltar tillsammans med Luleåkollegorna Vinter och Geektown.

Vill du hänga med oss och få våra intryck av ALLA de grymma föreläsarna så följ oss på twitter.com/iloveatwork!

 

Lule midnight beach

Poster för Lule midnight beach Det är inte alla jobb som är jättestora och jättekomplicerade - ibland är allt som behövs en poster! Vi har hjälpt Lule Volley med en affisch för en beachvolley-turnering i sommar. Lule midnight beach är öppen för amatörer, så om du gillar att spela så kan du anmäla dig via Lule Volleys webbplats!

Solitary Road på Pecha Kucha i Kiruna

Vägföreningens kassör och Stigge i samspråk. 

I går var jag och fotograf Anders Alm inbjudna av Centek i Kiruna för att på Pecha Kucha berätta om vårt spännande konstprojekt Soliary Road. Wow, vilken uppslutning. Drygt 100 pers samlades på våning 5 på Scandic Ferrum, med storslagen utsikt över fjällvärlden. Det blev många spännande möten och nya insikter när vitt skilda ämnen som barncancer, personlig utveckling, Kirunas stadsomvandling och världens undergång (en supernova som spökar där ute i rymden, huga...) avhandlades. Pecha Kucha är verkligen ett fantastiskt koncept: alla talare får 6 minuter och 40 sekunder på sig att berätta om sitt ämne. Befriande rappt tempo, det hinner aldrig bli låååångtråkigt :)

Det kändes extra stort och viktigt att få berätta om Solitary Road-projektet så nära själva platsen. I publiken fanns flera personer med anknytning till vägen på andra sidan Torne träsk och vi knöt flera nya kontakter som jag tror kommer bli viktiga för fortsättningen. Målsättningen är att projektet ska resultera i en litterär fotobok, en litterär fotoutställning och gärna en litterär app. Men allt det ligger ett par-tre år framåt i tiden. Vi behöver besöka platsen många gånger för att på ett fördjupat, trovärdigt sätt berätta den spännande historien om den ensamma vägstumpen mitt i väglöst land, på norra sidan Torne träsk. Just nu är målsättningen att söka finansiering och stipendier för att kunna arbeta mer koncentrerat med research och dokumentation.

Ny kurs för Bottenvikens Stuveri

Love at work rivstartar maj med att processleda en varumärkesworkshop för Bottenvikens Stuveri. Det gör vi i samarbete med kollegor här på Huvudkontoret: Märkvärdig kommunikation och Meraevent. Hårt tankearbete och massor med intressanta inputs från en dynamisk grupp engagerade medarbetare som jobbat i bolaget mellan 2 månader och 43 år. Tillsammans med kunden har vi en intressant resa framför oss.