Creative Summit - En transformer

Transformation och utveckling, vi gillar det! Som när Creative Summit i Skellefteå återföds med ett helt nytt upplägg. Årets upplaga är rappare, fräschare och vassare än tidigare – vi är sjukt glada att vi lyckades knipa två av de hett åtråvärda biljetterna.

Årets Key Note Speaker, crazy-kreativa och superinspirerande Lucy McRae har hållit mig sömnlös under de ljusa sommarnätterna senaste veckan. Hennes föredrag gjorde mig konfunderad, glad, äcklad, rädd och peppad. Allt på samma gång. Alltså, vilka galna tankar och idéer – så underbart utanför boxen. Exakt precis den där energikicken och gnistan som alla kreatörer behöver för att lösa tankeknuten och hitta en oväntad lösning i ett aktuellt projekt. Efter hennes rivstart fortsatte dagen med tre kreativa workshops som gav nya insikter om problemlösning, gruppdynamik, workshopmetodik, kommunikationstekniker och personlig utveckling.

Creative Summit dokumenteras noga, Lars blir intervjuad och filmad av Paulina Holmgren och Cliff Karlsson för den årliga sammanfattningen av eventet.  

Creative Summit dokumenteras noga, Lars blir intervjuad och filmad av Paulina Holmgren och Cliff Karlsson för den årliga sammanfattningen av eventet.  

Typ så. Det är i alla fall så jag ser på saken, så här i efterhand. Ja, och så nätverkandet förstås – grymt kul att mingla, workshoppa och utbyta idéer med alla andra kreatörer och kommunikatörer. Synd bara, att vi inte kunde stanna och käka Bryggargatans fantastiska mat och partaja med gänget fram till småtimmarna. Nästa år, vi lovar.