Love at work blir Helikopter

Foto: Fredrik Broman www.humanspectra.com

Foto: Fredrik Broman www.humanspectra.com

Love at work blir en del av Helikopter Brand Design och etablerar ett kontor i Luleå. Det känns grymt att bli en del av familjen och bidra till att stärka Helikopters position i norra Sverige. Nu har vi kollegor i Piteå, Skellefteå och Falun. Tillsammans har vi en tydlig lokal förankring och ett stort nätverk på de orter där vi verkar. Helikopter har i dagsläget 34 medarbetare med hög strategisk kompetens inom design, kommunikation och varumärkesutveckling.

Vi har jobbat nära Helikopter sedan starten av Love at work för tre och ett halvt år sedan och länge pratat om ett samgående. Nu var tajmingen perfekt för oss båda. För våra kunder här i Luleå med omnejd innebär det att vi kan erbjuda mer kompletta tjänster inom allt som rör kreativitet, strategi och kommunikation.

Lokal förankring

Initialt utgör Love at works tre anställda basen, med ansvar för att forma kontoret i Luleå på ett sätt som passar marknaden. Med kontor även i Piteå, Skellefteå och Falun har Helikopter en tydlig lokal förankring och ett stort nätverk på de orter där man verkar. Love at work tillför framför allt spetskompetens inom digital strategi, content marketing och destinationsutveckling, med kunder i hela landet. 

–Det är riktigt roligt att få hälsa tre superkompetenta kommunikationsstrateger välkomna till Helikopter och samtidigt etablera oss i Luleå, som är en högintressant marknad, säger Mats Långström, vd på Helikopter. Samtidigt förstärker vi teamet med en controller i Piteå. Vårt mål är att förändra kommunikationsbranschen genom att arbeta närmare kunderna och även deras slutkunder. Helikopters nisch ligger helt rätt i tiden, med lokala kontor som samtidigt använder de gemensamma resurserna i hela företaget. 

Mer information på helikopter.nu

Ella Jonsson, ella@helikopter.nu
Lars Huring, lars@helikopter.nu
Therese Olofsson, therese@helikopter.nu