God Jul och Gott Nytt År!

Först vill vi börja med att säga TACK till alla våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2014 – det absolut roligaste året hittils.

Mängder av spännande uppdrag och nya utmaningar, allt från ett litet nystartat bryggeri till ett väldigt roligt varumärkesarbete med BnearIT och en stor rekryteringskampanj för Tullverket,  allt detta bara under hösten!

Love at work kommer inte att skicka ut några julklappar i år. Vi väljer istället att stödja ett lokalt arrangemang. Den 31 januari arrangerar Ladys Circle ett evenemang på Quality Hotel i Luleå där målet är att samla in pengar till Barndiabetesfonden. Love at Work är med som silversponsor.

Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Lokalföreningarna anordnar också aktiviteter för barnen och träffar för föräldrarna i den egna regionen. Ja, och så lägger vi årets viktigaste klapp under granen till Kvinnojouren – en gåva som vi vet landar mjukt i behövande hem runt om i vår stad.

Nu checkar vi ut några dagar för att fira jul och nyår med nära och kära. Vi ser fram emot ett minst lika spännande 2015 - ett år som vi redan vet kommer bära med sig en massa roligheter för Love at work!

Och du: tomten ser dig, så var snäll – det vinner i längden!