South by South West 2014

sxsw-logo-2014
sxsw-logo-2014

I början på mars samlas varje år tusentals människor i Austin, TX för att diskutera, inspirera, lära och mötas kring framtidens kommunikation på festivalen SxSW. Och Love at Work är där i år igen!

Vi åker till Austin för att möta världen och scanna av de senaste trenderna inom kommunikation och media. Vi åker också till SxSW för att träffa likasinnade från andra delar av jordklotet och diskutera ideér och tänka nya tankar tillsammans. För det är det som är själva grejjen med SxSW - det öppna, ständigt pågående samtalet, ett destillat av världens bästa kreatörer och kommunikatörer som samlas på samma plats under en vecka i mars. Den gemensamma drivkraften är jakten på det där nya som ingen av oss ännu känner till, men vet att det finns.

Vi åker tillsammans med en stor grupp från Sverige, totalt ca 130 personer. På plats i Austin arrangeras aktiviteter varje kväll under den gemensamma vinjetten Swedish Bootcamp, Sverige kommer också att ha en monter i den stora mässhallen där vi kommer att medverka.

Precis som förra året kan ni följa vår resa på Twitter och Instagram, sen dyker det upp regelbundna sammanfattningar här på bloggen också!