Kunskap, hälsa och en cykel i julklapp

Julklapp-2013-unicef-webb

Det bästa med julen är att ge. Det är många gånger också det svåraste – oftast för att den som ska få, redan har allt. Så ser det ut i vår priviligierade del av världen – men det är långt ifrån verkligheten för många av våra medmänniskor på andra platser runt om på jorden. Hösten har varit kantad av katastrofer och vi hör dagligen skrämmande rapporter från olika krigshärdar, inte minst i Syrien. Love at work känner att vi borde göra nå’t och inspireras av den stora ledstjärnan framför andra så här i juletid: Karl-Bertil Jonsson.

I stället för julkort och julklappar, skänker Love at work i år julgåvor genom Unicef. Vi har valt ett kit med 2200 påsar vätskeersättning, 300 doser poliovaccin, en skolbox med material för en lärare att undervisa 40 barn och en cykel som underlättar för ett barn med lång väg till skolan.

Love at work vill tacka alla våra kunder, samarbetspartners och leverantörer för ett fantastiskt roligt år. Från oss alla till er alla: en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Vill du också ge julgåvor genom Unicef? Kolla här