10 veckor, 30 intervjuer och många lärdomar senare!

1384063_10200836229043437_1503743935_n

10 veckor har gått och det är nu sista dagen för mig på Loveatwork. Samtidigt som det känns väldigt tråkigt att lämna det trevliga kontoret och bästa Lars och Ella så är jag så glad att jag fick chansen att ha praktik på just Loveatwork.

Jag har trivts jättebra och det har varit en otroligt rolig, lärorikt och intensiv period. Redan i våras då jag sökte praktikplats så såg jag att Loveatwork verkade hålla på med en massa roliga grejer, och jo, det visade sig att de gjorde det också! Så jag har fått prova på och lära mig lite av varje och gått lite djupare in på hur man tar fram varumärkesplattformar, kommunikationsstrategier och har även gjort en marknadsundersökning. Jag har fått vara med på möten med kunder och samarbetspartners, föreläsningar, workshops, PR-arbeten och till och med inrett ett konferensrum inför presskonferens.

Man vet aldrig vem som kommer med nästa uppdrag och vad det bjuder på - det är det jag tycker är så härligt i denna bransch!

Under praktikperioden har jag inte bara lärt mig saker, jag har också insett hur mycket jag faktiskt lärt mig vid min utbildning Upplevelseproduktion och även uppmärksammat saker jag vill lära mig mer om. Något väldigt värdefullt jag tar med mig förutom de lärdomar Ella och Lars bidragit med är att jag har fått träffa så himla mycket nya människor och företag som jag inte ens visste fanns i Luleå - tack allihopa!

Särskilt tack till Ella, Lars, Stina och alla på Huvudkontoret - NI ÄR GRYMMA! Som ni ser så fick jag finaste presenterna och halloween/hejdå-fikat igår - jättetack igen! Trevlig helg och kärlek till alla!

Får tacka för mig men säger ändå vi ses. Tro inte att ni blir av med mig så här lätt... ;)

Josefin Söderberg