Mon ami Mió - Un parfum de Provence

Mon ami Mio - Un parfum de Provence

Vi gillar ju att jobba med norrbottniska produkter och lokala talanger. Därför hjälpte vi självklart till när vår vän Mió Evanne berättade att han ville skapa en egen parfym. Det har tagit ungefär ett år, men nu finns den att köpa både online och på salongen Sax & Maskin!

Love at Work har hjälpt till med idé och design på flaska och förpackning, vi har också tillsammans med Sax & Maskin tagit fram namnet på parfymen. Mió har själv komponerat unixex-doften i parfymens huvudstad, Grasse.

Så här skriver Mió om parfymen:

–Efter några puffar av denna eau de parfum, sprider sig mjuka toner av toppnoterna alp-lavendel, vild-lavendel, salvia, grön galban och bergamott. Sedan växter hjärtnoterna fram som är en mild kryddig doft av rosmarin, timjan, fikon och ett uns sibetolja. Som basnot träder det tillsist fram en grund av tonka, mysk, vitmossa och exotiskt sandelträ. Tillsammans med denna doft får du känslan att du är ute och tar dig en skogspromenad i Provence en tidig morgon efter ett regn.

Mió driver också en av sveriges största HBT-bloggar på evanne.se och på facebook.com/monamimio

–Behöver vi tillägga att det doftar Provence på Love at work - varje dag. Lovely!