Fredag igen?!

Dagarna bara försvinner och veckorna rusar iväg. Men det är väl så man säger - det går fort när man har roligt! De senaste två veckorna har vi hunnit med flera workshops med olika företag där vi jobbat med både kommunikation- och varumärkesstrategier. Så nu har vi en massa material att sammanställa och presentera för företagen. Det bokstavligt strömmar in nya spännande uppdrag och några av dom är riktigt stora!

Det projekt som jag jobbar mest med är Stina Almkvists projekt Creative Nodes. Stinas rapport En ny näring växer fram publicerades i början av året och är en kartläggning av de kulturella och kreativa näringarna i Luleå och Piteå. Målet är att på två till tre års sikt skapat ett kreativt hus där framtidens upplevelser, produkter och tjänster utvecklas för den globala marknaden. Redan i början av 2014 ska en testarena till denna mötesplats skapas. Mötesplatsen är till för både privata och offentliga aktörer inom de kreativa näringarna och här kan även unga kreatörer som ännu inte är etablerade kunna nätverka, inspireras och lära av både varandra och etablerade bolag. Stina förklarar det som att det ska bli ett härligt bultande hjärta i den regionala utvecklingen. Vi på Loveatwork håller på med en varumärkesplattform till projektet, Lars har fina planer på en grafisk profil och jag håller på med en marknadsundersökning.

Annars så gillar vi att äta dygnets alla måltider på nyöppnade restaurangen i närheten och dagen till ära har vi kalasat på kanelbullar här på Huvudkontoret!

Ett exempel på roliga ställen vi varit på i veckan:

photo

 

Om du vill dela med dig av dina tankar eller fråga något om den kreativa mötesplatsen så når du mig på josefin@loveatwork.se

/ Praktikanten