Rapport från Josefin - vecka 2

Vi närmar oss slutet på andra praktikveckan och har hittills hunnit med massa möten, jag har kollat på tidigare projekt Ella och Lars har gjort samt satt mig in i de pågående och nya projekten.

Något jag gillar väldigt mycket med denna bransch är att det är så mycket variation i uppdragen. Företagen och projekten skiljer sig mycket åt och det gör att varje projekt blir en utmaning i sig, vilket också gör att jag lär mig mycket nytt om andra branscher!

℅ Huvudkontoret, där Love at work håller till, är superfint och det sitter många intressanta företag och jobbar runt om oss. Redan under första praktikdagen fick jag träffa många olika personer som jobbar med spännande saker inom de kulturella och kreativa näringarna och så har det fortsatt. En del bekanta ansikten men mest nya! Så det är rätt fullt i huvudet nu när det är så mycket nytt att ta in, många nya namn, ansikten, företag och projekt att hålla reda på, men det känns ändå som att saker börjar falla på plats och jag trivs väldigt bra!

Här är några saker som fastnat på bild de senaste två veckorna:

bild2

 

Vi hörs!

Josefin