Nu börjar praktiken!

josefin-praktikant

Hej! Jag heter Josefin och pluggar Upplevelseproduktion i Piteå. Nu under mitt tredje och sista år på utbildningen så har fått äran att ha min praktik här på Love at work i Luleå.

Redan under första dagen här så fick jag ta del av många intressanta projekt och fick höra vad Ella och Lars jobbar med. Allt de pysslar med verkar så intressant och det är många spännande projekt nu under hösten. Under de 10 veckor jag kommer att vara här så är jag säker på att jag kommer lära mig en massa om hur det är att jobba på en PR byrå och jag ser väldigt mycket fram emot att lära mig massor om varumärkesstrategier, sociala medier och kommunikation!

På min utbildning Upplevelseproduktion vid Luleå tekniska universitet i Piteå så har jag läst en massa roliga kurser som efter tre år gör att jag kan kalla mig projektledare eller producent inom de kreativa och kulturella näringarna. Förra hösten åkte jag iväg som utbytesstudent till USA för att läsa lite kurser i marknadsföring, sociala medier och music business. Det var tänkt att jag skulle stanna en termin men redan efter två veckor bestämde jag mig för att förlänga utlandsvistelsen med en termin till. Tennessee och USA har bjudit på många roliga upplevelser och nu är jag tillbaka på hemmaplan för att avsluta mina studier.

Jag kommer fortsätta uppdatera här om min praktik på Love at work så håll utkik!

Vill ni maila till mig så nås jag på josefin@loveatwork.se