Evado – specialister på mobil kommunikation.

evado-grön-tagline

Evado har funnits på marknaden sedan 2001 och är inne i ett expansivt skede, med behov att tydliggöra sin affärsidé och sina erbjudanden. Kort och gott vässa sitt varumärke och bli tydligare på marknaden.

Varumärkesplattform Evado

Under våren 2013 har Love at work haft i uppdrag att utveckla en ny varumärkesplattform för Evado. Efter en inledande workshop tillsammans med ägare och medarbetare presenterades en ny, marknadsinriktad varumärkesplattform som bringar reda i bolagets identitet, erbjudande och position. Dessutom ledde arbetet till en uppstädning och modernisering av företagets grafiska profil, med bland annat en ny logotyp. Successivt under året kommer bolagets kommunikation och erbjudanden att utvecklas ytterligare med utgångspunkt från den alldeles färska varumärkesplattformen. Håll ögonen öppna!

Rickard Hellgren, VD, Evado

”Love at work kan sin sak och genomförde varumärkesworkshopen på ett sätt som inspirerade både ledning och medarbetare. När varumärkesplattformen presenterades, var den validerad med fokus på marknaden och kundernas behov, precis det vi behövde. Uppfräschningen av den grafiska profilen och logotypen är en viktig markering utåt för att visualisera bolagets verksamhet och framtidsinriktade utveckling. Som ett resultat av varumärkesarbetet är alla vi på Evado överens om den gemensamma identiteten och vart vi är på väg. En viktig förutsättning för våra affärer och bolagets nya satsning på mobila lösningar” säger Rickard Hellgren, vd, Evado.

Fakta om Evado:

Användarens behov står i centrum när Evado hjälper företag och organisationer att förenkla och effektivisera interna och externa kommunikationsflöden. Med erbjudanden som mobila strategier, mobil kontroll och den egenutvecklade, mobila app-plattformen bringar Evado reda i den många gånger snåriga kommunikationsdjungeln. Det handlar om interna flöden, såväl som kommunikation med konsumenter och medborgare. Målet är mobil kommunikation – direkt i användarens hand: det vill säga från hand till handling.