Kreativa miljöer och nytänk

Ett av många spännande möten på förra veckans Creative Summit var med Christer Hedberg, Digital Director på Stendahls, en kreativ byrå med huvudkontor i Göteborg. Han berättade om ett väldigt spännande projekt som de initierat när de gick förbi en tom butikslokal på Kaserntorget i Göteborg, de drog igång "Stendahls Creative Popup", en yta för kreativa workshops, arbete och samarbete. De flyttade också in stor del av sin personal i lokalen under den månad som projektet pågick. Christer berättade att processen var väldigt utvecklande och att de absolut kommer att fortsätta göra liknande projekt. Förutom sin egen personal så bjöd de in kreatörer från Göteborgs andra byråer också. Vi gillar det här massor - öppenhet, inbjudande och nytänkande. Att gå utanför kontoret och arbeta är inte bara nyttigt, det är också lärande och utmanande.

Han skickade också en länk till en projektpresentation som de tagit fram för som en dokumentation och som inspiration.