Önskelista SxSW 2013

sxswlogo Nu är vi på väg mot Austin-Bergstrom International Airport, Austin, Texas och South by Southwest - världens största interactive-festival och konferens. Egentligen är SxSW tre festivaler i en, SxSW Interactive, SxSW Film och SxSW Music. Varje år kommer ca 20 000 personer från hela världen för att lyssna, delta, inspireras och lära av några av de mer än 5000 sessions som pågår under veckan.

Att välja vilka föreläsare man ska lyssna på är nästan omöjligt, men här nedan kommer ett försök, eller i alla fall en önskedröm, med några av våra favoriter:

Media Evolution i Malmö har under flera år arrangerat The Official Swedish Delegation på SxSW, en löst sammansatt Facebookgrupp där alla svenskar som åker till Austin är välkomna. Varje kväll arrangeras ett meetup för de som vill som ett eller flera företag står som värd för. Vi kommer tillsammans med Earth People att ta hand om  sista kvällen, den 12 mars på Ruby's barbeque & catering!

Vill ni hänga med på resan så gör ni det enklast på vår SxSW-sida eller via Twitter & Instagram