Framme i Austin

Äntligen framme. 13 timmars flygresa tär på krafterna, men att komma fram, känna Texasluften och få sätta sig på verandan med en kall öl från ett lokalt bryggeri stärker. Klockan är nu 21:00 (lokal tid), vilket innebär att i våra huvuden så är klockan 04:10 - så det är sängdags för att orka med morgondagen som bland annat kommer att innehålla Al Gore, som är keynote speaker. Här kommer ett litet bildgalleri från resan till Austin!

IMG_0514

Viktigt med bra reselitteratur - Wired och Monocle säkerställer att läsningen räcker både till och från!

DSC_0411

Lite jobb i väntan på avfärd från Arlanda. DSC_0430Vi flög med solen hela vägen. DSC_0420

Stop-over på Chicago O'Hare

IMG_0519

Viktig vätskekontroll innan påstigning till Austin. IMG_0520

Så kan ett fredagsmys se ut på ett flygplan någonstans i mellanamerika

IMG_0524

Äntligen framme på fantastiskt fina Writing Barn, som ligger en bit utanför stan - men vi träffade en trevlig taxichaffis som lovade att hämta upp oss imorgon och skjutsa oss till downtown Austin och Austin Convention Centre där vi ska hämta ut våra SxSWi-badges!

Nu är det hög tid för vila!