Alla får vara med och sända bilden av Norrbotten

https://www.youtube.com/watch?v=jLlJ8DQ58Is Äntligen dags att sjösätta Stories of Swedish Lapland! Se till att du också är med på kartan och visar den verkliga, sanna bilden av dynamiska Norrbotten, Sveriges hetaste coolaste plats. Regga dig NU: din  blogg, ditt instagramkonto, din facebookprofil och ditt twitterkonto. Yes, gärna alla dina kanaler. Kolla på filmen, där berättar vi lite mer om tankarna bakom.

Arbetet är ett första steg i ett större arbete som handlar om att visualisera och beskriva den tid vi lever i här och nu, där var och en har tillgång till verktyg och kanaler för att själv nå ut och berätta sin egen historia: om vardagen, om det man brinner för, om hjärtesorg och livslycka, om högt och lågt, stort och smått. Den 18 april är bjuder vi in till partaj, där vi berättar om resultatet av detta första steg och fortsättningen på det fortsatta arbetet framåt. Gogogo, regga dig NU!