Nytt ICEHOTEL för säsongen

  IMG_0359

Så var det äntligen dags! Ett av höstens stora projekt är nu lanserat - en helt ny webbplats för ICEHOTEL, där vi jobbat mycket med att skapa attraktiva landningssidor för ICEHOTELs besökare för att inspirera och locka till köp.

Ett fantastiskt kul jobb, som nu fortsätter framåt med att kontinuerligt vässa och förbättra den digitala kommunikationen för ett av Swedish Laplands mest spännande och attraktiva erbjudande!

IMG_0358

Vi har också haft det stora nöjet att jobba tillsammans med ICEHOTELs nya webbansvarige Johanna Ögren, som började för ett par månader sen, en erfaren digital kommunikatör som vi tror passar perfekt i Jukkasjärvi. I uppdateringen så ingick också en uppgradering av onlinebokningssystemet som nu fått en djupare integration med resten av webbplatsen och blir en naturligare del av innehållet.

Tekniken på webbplatsen är levererad av Vinter och Visit Technology Group

Besök genast nya ICEHOTEL.com