Första snön och coolt uppdrag för ICEHOTEL

Yyyyiiieeeaaah, i går när vi fick årets första snö här i Luleå, kom beskedet att Love at work vunnit uppdraget att skriva ICEHOTEL Konstkatalog 2012/13. Efter att i många år jobbat med ICEHOTEL, både som strateg och skribent, är det extra kul att få förnyat förtroende. Gissa om jag ser fram emot det galet roliga jobbet. Förutom att konstkatalogen berättar hela historien om ICEHOTEL, får man också möta alla konstnärer som medverkar 2012/13 och ta del av en beskrivning av deras respektive konstverk. Nu längtar jag efter magin i Jukkasjärvi, världens kanske största konstsymposium – där konstnärer och designers från jordens alla hörn träffas för att skapa en fullkomligt surrealistisk konstupplevelse: ett hotell av snö och is, med konst av snö och is. Tanken svindlar, som alltid med ICEHOTEL.