Ett tydligare Luleå Näringsliv

Luleå Näringsliv webbplats Vi har jobbat tillsammans med Luleå Näringsliv sen i somras, för att hjälpa dem att bli tydligare, att paketera sina olika erbjudanden och ta ett helhetsgrepp över kommunikationen. Första steget är en ny struktur på luleanaringsliv.se som bättre speglar vad de jobbar med varje dag.

I den nya strukturen har vi utgått från besökarnas drivkrafter, vad är det man vill uppnå genom att besöka webbplatsen. Innehållet och strukturen försöker spegla de olika målgruppernas önskemål och svara på deras frågor.

Designen är också lite förnyad, vi har bland annat lagt till en topplist med Luleå Näringslivs andra verksamhetsben Aurorum Science Park och The Node Pole för att tydligare visa på släktskapet mellan de tre olika organisationerna.

Vi kommer att fortsätta jobba med Matz, Fredrik, Kristina och gänget under hösten och vintern för att ytterligare vässa kommunikationen, ta fram en strategi för att jobba med innehåll och uppdatera varumärkesplattformen utifrån dagens förutsättningar.