Skomakarens barn...

Sensommaren har rullat igång, eller snarare RIVSTARTAT - en betydligt mer rättvis beskrivning. Vi gillar det! Resultatet är att vi som älskar kommunikation inte har tid att berätta för er om allt kul som händer på Love at work. Så nu gör jag det: mitt i ett brinnande inferno av deadlines. Let's go:

 

En ny stjärna på Luleås restauranghimmel: Raw Deli.

Raw Deli finns på LTU och öppnar i stan i mitten av september. De serverar magiska wraps laddade med lokala råvaror och ekologiska grönsaker. Dessutom sushi och pasta. Rena, raka smaker. Snabbt och enkelt. Inga krångligheter, inga tillsatser. Bara gott: i gommen, i magen och i själen.

Love at work jobbar tillsammans med Raw Deli för att utveckla konceptet och ta fram nya kreativa kommunikationslösningar. Vårt uppdrag är att ta fram en digital strategi för varumärket och föra dialogen i sociala medier.

Vitaminkickar från JuiceGarden

På BåoStelle i Södra Sunderbyn utanför Luleå odlar eldsjälen Federico Cuellar ekologiska grönsaker och bär. De råpressar han till ljuvliga naturliga juice som får mig att flyga, jubla, stråla. Tillsammans med våra kollega Lisa Wallin på Märkvärdig har Love at work utvecklaten enkel grafisk profil, med logotyp, illustrationer och tonalitet i text. De goda grönsakerna finns bland annat i Raw Delis mat - här säljs även juicerna.

Luleå Näringsliv paketerar sina erbjudanden och blir tydligare

Under sommaren har vi bland annat arbetat med ett uppdrag från Luleå Näringsliv: nämligen att paketera deras erbjudanden i syfte att göra Luleå Näringsliv ännu tydligare. Lösningen presenterade vi i början av augusti och vd Matz Engman, Kristina Alatalo och Lisa Holmfrid gillade det de såg. Resultatet kommer snart att synas på Luleå Näringslivs webplats, som också byter namn till luleanaringsliv.se.

Spännande uppdrag för Mindfulnesscenter

Vi arbetar också med ett superintressant uppdrag för en ovanligt utvecklande kund: Mindfulnesscenter. (Tänk, att få meditera på kundmöten. Vilken gåva!) Det handlar om att utveckla en kommunikationsplattform och konceptualisera erbjudandet till marknaden. Mindfulnesscenter och läkare Ola Schenström var bland de första i Sverige som började arbeta med verktyget mindfulness. Efter gemensam workshop i början av augusti presenterar Love at work förslag på lösningar nu på måndag. Nya kanaler och nya möjligheter att föra sin egen dialog digitalt står i fokus.

Riksgränsen + Låktatjåkko fjällstation + Björkliden = Lapland Resorts

Våra kollegor Meramedia här på c/o Huvudkontoret har jobbat med Riksgränsen och Björkliden i drygt ett år. Nu breddas och fördjupas samarbetet, där Love at work kommer att finnas med som strategisk kommunikationspartner. I mitten av augusti var vi processledare för en workshop tillsammans med Lapland Resorts ledning och marknadsavdelning. Just nu lyser flitens lampa  långt in på kvällarna för att arbeta fram vassa kommunikationslösningar för koncernen och anläggningarna. Även här är det stor fokus på digitala kanaler. Förresten, har vi berättat att vi är galna i skidåkning?

Evado + Love at work = SANT!

Jo, vi har inlett ett nära samarbete med Evado Mobile Solutions som utvecklar mobila applikationer. Samarbetet är helt enkelt en perfect match. Love at work levererar interaktionsdesign och användarnytta i flera projekt. Under hösten kommer vi att berätta mer om samarbetet. Stay tuned!

Nu har ni lite mer koll på vad vi pysslar med just nu. Flera roliga projekt är på g. Lovar att hålla er informerade.