Rå smak från Juicegården

"Juicer av råvaror födda och uppvuxna under den norrbottniska midnattssolen med smak av världen. Inget schwammel – bara naturlig njutning som gör dig gott."

Juicegården menyHär är ett kul jobb! En liten gård i Södra Sunderbyn som producerar kallpressade juicer med råvaror från eget land. Vi har tillsammans med Huvudkontoretkollegan och Art Directorn Lisa Wallin på Märkvärdig tagit fram en logotyp och ett antal illustrationer som kommer att användas på förpackningar, menyer och i annan kommunikation.

"Illustrationerna är ett sätt att lyfta de råvaror som utgör basen i de olika juicerna i JuiceGardens utbud. Ritat i ett manér som är en kombination av akvarell och tusch-teckning, med förhoppning om att förmedla en läskande och inspirerande känsla samt bygga en nyfikenhet för att prova de olika smakerna."

- Lisa Wallin, AD, Märkvärdig

Vi jobbar också med att ta fram en digital strategi och bygga upp en närvaro i sociala medier, så håll ögonen öppna, gilla Juicegarden på Facebook och fram för allt, besök Bondens marknad på Storgatan i Luleå i helgen och provsmaka ett par juicer!

Juicerna kommer också att säljas på RAW DELI från nästa vecka.