Lite mobilare Ripan

Det blir allt viktigare att vara tillgänglig överallt och att anpassa sig efter kunder och användarnas behov. Vi har därför hjälpt fina Camp Ripan i Kiruna att bygga en mobilanpassad version av sin webbplats!

Webbplatsen är byggd med responsive-teknik vilket innebär att det bara finns en version av webbplatsen med en design som anpassar sig efter den skärm som användaren har, så om man surfar in med en dator så får man den vanliga webben, och surfar man in med mobilen så ser man den mobilanpassade designen. Vi har utgått från den gamla webbplatsen och använt befintliga element och kod för att skapa en mobil upplevelse.

När vi planerar och tar fram strategier för nya webbplatser försöker vi alltid tänka flera skärmar, idag är det så enkelt att göra anpassningar för olika skärmupplösningar och enheter, så det bör man alltid göra för att skapa en positiv och bra användarupplevelse.