Tjohoo! Webben är klar.

Äntligen får vi öppna dörren på vid gavel och bjuda in dig och alla andra till Love at work. Både hit till webben och till vårt kontor med massa kreativa kompisar på Kyrkogatan 16.

Känslan, den är svårt att beskriva. Hmm. Jag gör ett försök, i alla fall runt processen att starta upp företaget och göra första versionen av webben. Eller… Nej, förresten. Varför då? Bloggen ska inte handla om navelskåderi av vår egen förträfflighet. Här ska vi dela med oss av tankar och kunskap om kommunikation, av inspiration som vi snappar upp på stan, på nätet, i tidningar, när vi reser och i samtal med vänner och kunder.

Kolla här, ett galet inspirerande exempel på fantastisk kommunikation där ny teknik, kreativitet, performance, mod, passion och tajming interagerar till en oslagbar combo. Ni som sett Cirqus Alfon känner igen det gränslösa nytänkandet.

http://www.youtube.com/watch?v=53_qvMQfvOE

Ni som inte sett Cirqus Alfon live, gör det genast om ni får chansen. Skrattfest och hjärngympa utlovas.