Kommunikation på samma villkor som livet.

Kommunikation på samma villkor som livet.

Analysen att vi lever i föränderlig och snabbrörlig värld har säkert inte undgått många. Vi är snabba att anpassa våra beteenden och boka semesterhuset via Airbnb eller läsa nyheterna via mobilen. Men det kan vara klurigare att se sambandet mellan detta och hur företag måste anpassa sitt sätt att kommunicera. Men det är hög tid att agera.

Inspiration och nyttiga insikter när regionens besöksnäring träffades.

Som upphandlad kommunikationspartner till Swedish Lapland Visitors Board fick vi förra veckan förmånen att delta i Academy of Swedish Lapland – besöksnärings egen årliga konferens i regionen.

Maker-fredag med LittleBits

Fick ett par minuter över i eftermiddag för att testa våra nyinköpta LittleBits, ett enkelt sätt att bygga prototyper och testa koncept för Internet of Things. Det blev en lunch-slumpare som med hjälp av en knapptryckning slumpar fram en restaurang och sen styr ett servo som pekar ut vald restaurang på "tavlan".

Foodtrucks, disruptive interactions and discipline contamination.

Foodtrucks, disruptive interactions and discipline contamination.

Jag kan inte annat än låta rubriken för detta inlägg vara på engelska. För som så mycket annat på SXSW går kärnan förlorad i översättningen. Eller i återberättandet. När den här galna, inspirerande och överväldigande upplevelsen börjar gå mot sitt slut så är det också påtagligt till hur stor del varenda cell i kropp och, framför allt, hjärna varit på spänn i flera dagar. Som ett konstant flöde i en yogaserie har muskler spänts och slappnat av i en konstant cykel. Klokheter, intressanta samtal och kulinariska äventyr.

Hey, let’s go to Austin

Yeaaah, äntligen på väg till South by Southwest i Austin, Texas. Det känns grymt kul att vi åker iväg alla tre: Ella, Lars och Therese. Sxsw för oss är lika med omvärldskoll och trendpaning på allt nytt som händer och är på g inom media och kommunikation. 

Vi är laddade för att omsätta ny kompetens, nya insikter och nya kontakter till grymma lösningar för våra kunder. Följ vår vecka i Austin här på vår blogg och på Dagens Media.