Hem › Vänner

31 oktober, 2013

Mon ami Mió – Un parfum de Provence

Mon ami Mio - Un parfum de Provence

Vi gillar ju att jobba med norrbottniska produkter och lokala talanger. Därför hjälpte vi självklart till när vår vän Mió Evanne berättade att han ville skapa en egen parfym. Det har tagit ungefär ett år, men nu finns den att köpa både online och på salongen Sax & Maskin!

Love at Work har hjälpt till med idé och design på flaska och förpackning, vi har också tillsammans med Sax & Maskin tagit fram namnet på parfymen. Mió har själv komponerat unixex-doften i parfymens huvudstad, Grasse.

Så här skriver Mió om parfymen:

–Efter några puffar av denna eau de parfum, sprider sig mjuka toner av toppnoterna alp-lavendel, vild-lavendel, salvia, grön galban och bergamott. Sedan växter hjärtnoterna fram som är en mild kryddig doft av rosmarin, timjan, fikon och ett uns sibetolja. Som basnot träder det tillsist fram en grund av tonka, mysk, vitmossa och exotiskt sandelträ. Tillsammans med denna doft får du känslan att du är ute och tar dig en skogspromenad i Provence en tidig morgon efter ett regn.

Mió driver också en av sveriges största HBT-bloggar på evanne.se och på facebook.com/monamimio

–Behöver vi tillägga att det doftar Provence på Love at work – varje dag. Lovely!

15 oktober, 2012

Helikopter + Love at Work

Love at Work och Helikopter

På bilden (fr v): Ella & Lars, Love at Work, Daniel Wilén & Kersti Bergström, Helikopter 

Vi har precis inlett ett samarbete med designbyrån Helikopter i Piteå, Love at Work kommer att leverera strategiskt varumärkestänk i två spännande projekt. Vi kan inte riktigt berätta vad det handlar om än, men det kommer snart. Samarbetet över kommungränserna känns både nytt och roligt. Vi ser gärna mer av den varan. Helikopter och Love at Work besitter olika kompetenser och kompletterar varandra på ett sätt som konkret innebär bra och intressanta lösningar som gynnar kunden!

26 april, 2012

Fint besök på Kyrkogatan

Lola Akinmade Åkerström och hennes dotter Emelie

Fick fint besök av Lola Akinmade Åkerström (och lilla Emelie) på kontoret idag, en fotobloggare och frilansskribent som vi lärt känna.

Lola kommer från USA via Nigeria, är gift med en Luleåbo, och bloggar bland annat på Sweden.se där hon visar upp fantastiska bilder från Swedish Lapland. Hon är också regelbundet publicerad i internationella magasin och dagstidningar som National Geographic och BBC.com där hon berättar om sina resor och de människor hon träffar på.

För mer Lola följ henne på @LolaAkinmade och häng med på hennes spännande resor runt hela världen!

 

Creative Commons - Non commercial, personal use, by attribution

Den här sidan använder temat LOVEATWORK Prime, designat och utvecklat av Loveatwork AB.