15 oktober, 2012

Helikopter + Love at Work

Love at Work och Helikopter

På bilden (fr v): Ella & Lars, Love at Work, Daniel Wilén & Kersti Bergström, Helikopter 

Vi har precis inlett ett samarbete med designbyrån Helikopter i Piteå, Love at Work kommer att leverera strategiskt varumärkestänk i två spännande projekt. Vi kan inte riktigt berätta vad det handlar om än, men det kommer snart. Samarbetet över kommungränserna känns både nytt och roligt. Vi ser gärna mer av den varan. Helikopter och Love at Work besitter olika kompetenser och kompletterar varandra på ett sätt som konkret innebär bra och intressanta lösningar som gynnar kunden!

Creative Commons - Non commercial, personal use, by attribution

Den här sidan använder temat LOVEATWORK Prime, designat och utvecklat av Loveatwork AB.